Stacks Image 299
Stacks Image 301
Stacks Image 303
Stacks Image 305
Stacks Image 307
Stacks Image 309
Stacks Image 234
Stacks Image 258
Stacks Image 256
Stacks Image 263
Stacks Image 268
Stacks Image 271
Stacks Image 274
Detail van Tower of Light, diverse scene’s, GLOW Eindhoven 2018

Werkelijkheid en illusie

TrackTo is gespecialiseerd in 3D Mapping. Met onze jaren lange ervaring met 3d animaties toveren we de werkelijkheid om tot een verwonderlijke show. De toeschouwer wordt verrast met het tot leven brengen van gebouwen zoals bij voorbeeld bij het project “Philips Licht Toren" in Eindhoven. Een prachtig schouwspel om gezamelijk een virtuele ervaring te delen. "Shared Immersive Experience" Een goede productie gaat niet zonder een sterk concept begeleid met een op maat gecomponeerde eigen sound.
Stacks Image 251
Blob The Bulb, GLOW Eindhoven 2017

De originaliteit van eigen beeldtaal

De originaliteit van het werk staat voorop. Omdat TrackTo met 3d software werk heb we alles in eigen hand. Zo kunnen we optimaal de content/verbeelding/motiondesign in zetten voor onze 3d-mapping projecten. Hiermee zijn we niet afhankelijk van inkopen van stock-materiaal zoals b.v. VJ loops. We bouw alle content zelf met als voordeel totale beheersing over onze project, inhoud en performance en het rechtenvrij gebruik van al het materiaal. We kunnen zo per project kijken hoe de content en het gebouw versmelten tot een origineel kijkspektakel. Stock-materiaal is vaak veel van het zelfde en te onrustig. We hebben liever wat rust in ons werk, zijn liever origineel zodat we het publiek kunnen verrassen en overteugen van de show die te zien zijn.
De grote van het gebouw (project) bepaald ook vaak de snelheid van de content om zo de realiteit niet te verliezen en de verbinding tussen publiek en object zo sterk mogelijk te houden. Een overtuigende dynamiek, het spel tussen het echte gebouw en de digitale beelden de logica en fysica zijn belangrijke spelers voor een optimale originele beleving van onze projecten.
Stacks Image 202
Colour Symphony, GLOW Eindhoven 2019